onsdag den 25. april 2012

Trænerskifte hos de russiske isdansere

Bobrova og Soloviev ved VM 2012, hvor de endte på en 7. plads. (Foto: AP Photo)

Næste sæson er den pre-olympiske sæson, og værtsnationen Rusland ser ikke til at have en potential Vinter OL 2014 medaljetager i isdans i sigte. Derfor er det måske ikke helt overraskende, at to af deres toppar har annonceret et trænerskifte.

Bobrova/Soloviev til Zhulin
Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev forlader Elena Kustarova og Svetlana Alexeeva og vil nu istedet træne hos Alexander Zhulin og Oleg Volkov. Bobrova/Soloviev er to gange russiske mestre og to gange EM sølvvindere, men deres højeste placering ved VM er kun en 6. plads - dette år faldt de endda til en 7. plads.

Bobrova/Soloviev har længe været kritiseret for at virke gammeldags i deres udtryk, så skiftet til Zhulin virker smart, da han som regel finder på noget nyt og spændende. Forhåbentligt kan han også få gjort noget ved Bobrovas foroverbøjede holdning.

Riazanova/Tkachenko til Zueva og Shpilband
De russiske nationale bronzemestre Ekaterina Riazanova og Ilia Tkachenko forlader vist ikke deres nuværende træner Alexei Gorshkov, men de har fløjet til Marina Zueva og Igor Shpilband i Detroit for at få hjælp og forberede sig til næstes sæson.

Riazanova/Tkachenko har kæmpet med at få høje levels og fart i deres programmer, og her ligner Zueva/Shpilband en god løsning.

(Kilde: www.mn.ru og www.rsport.ru)

Ingen kommentarer: