fredag den 25. november 2011

Savchenko/Szolkowy vinder kort program ved Rostelecom Cup 2011

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy udfører deres triple twist i det korte program. (Foto: AFP Photo)

Det var en solid parkonkurrence med en del rene korte programmer.

De forsøgte ikke kast triple axel i dag, men det viste sig at være en god taktik for Aliona Savchenko og Robin Szolkowy, som endelig fik leveret et rent program. Highlights var blandt andet kast i triple flip, triple twist samt side-om-side triple tåloops. De fører nu før det lange program med en score på 68.72 point.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov fik ligeledes udført rene side-om-side triple tåloops samt en kast triple loop, men deres triple twist blev grebet noget usikkert. De er stadig i guldrækkevidde med en 2. plads med 65.17 point.

Italienske Stefania Berton og Ondrej Hotarek landede også triple tåloops og kast triple loop, men deres triple twist var også lidt usikker. De er på en 3. plads med et nyt personligt bedste på 60.13 point.

Podiet vil nok bestå af disse tre ovenstående par. På en fjern 4. plads har vi Ksenia Stolbova og Fedor Klimov med 51.73 point. Parret fik leveret kast triple flip og side-om-side triple tåloops, men deres dødsspiral blev kendt ugyldig.

Ikke langt bagefter på en 5. plads har vi Ashley Cain og Joshua Reagan, som opnåede et personligt nyt bedste på 49.03 point. Lidt overraskende er Katarina Gerboldt og Alexander Enbert nede på en 7. plads, men de havde også flere alvorlige fejl såsom fald på kast triple flip.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
68.721
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
65.172
3Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK

ITA
60.133
4Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
51.734
5Ashley CAIN / Joshua REAGAN

USA
49.035
6Brittany JONES / Kurtis GASKELL

CAN
47.766
7Katarina GERBOLDT / Alexander ENBERT

RUS
47.407

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: