tirsdag den 18. oktober 2011

Yuna Kim skipper hele sæson 2011-12

Yuna Kim fremfører sit "Fever" program ved 'An Evening with Champions', der blev afholdt ved Harvard University den 15. og 16. oktober.

Yuna Kim har i dag offentliggjort, at hun ikke vil konkurrere denne sæson. Kim rejser for tiden verden rundt non-stop, da hun er ambassadør for både Vinter OL 2018 i Pyeongchang og Speciel Olympics samt Winter Youth Olympic Games 2012 i Innsbruck - så det er forståeligt, at pigen har brug for en pause.

Hun benægter dog, at hun skulle trække sig fra sporten.

(Kilde: Yonhap News)

2 kommentarer:

mary sagde ...

så bliver kampen om guldmedaljen til VM mellem Mao Asada og miki ando, det skal nok blive interesant og se hvem der får den tredje verdens title først, selvom jeg uden tvivl tror at mao bliver favorit denne gang, især nu når hun har vundet sig til sine nye spring.. ej hvor krydser jeg finger og tæer for at Mao bliver verdensmester igen i år.. men for at gå tilbage til yuna jeg håber hun snart vender tilbage så vi kan se hende og mao konkurrere mod hinanden igen...

Sequins Galore sagde ...

Det kommer an på, om Ando overhovedet vil konkurrere denne sæson... Hun skipper i hvert fald Grand Prix'erne.

Men ja, jeg håber også at Asada genvinder sine spring, og at Kim ikke forlader sporten endnu. De er for gode til at stoppe.