lørdag den 22. oktober 2011

Skate America 2011 - Davis/White vinder kort dans

Meryl Davis og Charlie White udfører deres korte dans. (Foto: Reuters Pictures)

Også isdansernes korte dans var præget af (læs: fald), at vi befinder os i starten af sæsonen. Senior isdansernes korte danse er denne sæson til latin rytmer; det obligatoriske mønster er Rhumba'en.

De regerende verdensmestre Meryl Davis og Charlie White virkede allerede i topform, da de leverede et stærkt program - både i teknik og præsentation. Begge deres rhumba sekvenser samt cirkel trinsekvensen uden hold var level 3, mens deres twizzles og ene løft var level 4. Deres score på 70.33 point giver dem en 1. plads med en margin på lidt over 10 point.

Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat leverede en lidt usikker og nervøs kort dans: han havde et fald mod afslutningen af deres trinsekvens uden hold, og deres twizzles var usynkrone. Parret er dog stadig på en forventet 2. plads med 60.07 point. Bourzat døjer med bronkitis, men de planlægger stadig at deltage i fridansen.

Tyske Nelli Zhiganshina og Alexander Gazsi fik begge deres rhumba sekvenser kaldt level 2, men resten af deres elementer var rene og havde høje levels. De er på en 3. plads med 55.66 point.

Kharis Ralph og Ashler Hill leverede en energisk dans, som gav dem en 4. plads med et personligt bedste på 52.68 point. Isabella Tobias og Deividas Stagniunas er på en tæt 5. plads. Madison Hubbell og Zachary Donohue leverede en solid dans, men de mistede mange tekniske point pga. lave levels på rhumba sekvenserne. De er på en 6. plads.

Alexandra Paul og Mitchell Islam havde en katastrofal fremførelse, da de havde tre fald i deres program. De er på en foreløbig sidsteplads med kun 37.50 point! Forhåbentlig døjer de stadig ikke med skader.

Stilling efter kort dans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Meryl DAVIS / Charlie WHITE

USA
70.331
2Nathalie PECHALAT / Fabian BOURZAT

FRA
60.072
3Nelli ZHIGANSHINA / Alexander GAZSI

GER
55.663
4Kharis RALPH / Asher HILL

CAN
52.684
5Isabella TOBIAS / Deividas STAGNIUNAS

LTU
51.835
6Madison HUBBELL / Zachary DONOHUE

USA
49.716
7Isabella CANNUSCIO / Ian LORELLO

USA
42.057
8Alexandra PAUL / Mitchell ISLAM

CAN
37.508

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: