torsdag den 24. marts 2011

Kostumer - Akiko Suzuki

Akiko Suzuki er mere kendt for sin musikalitet end sine kostumer, men det forhindrer hende ikke at skøjte i nogle interessante ting.

Det korte program
Musik: "Tango Jalousie" af Jacob Gade

Suzuki holder sig til den klassiske tango-palette til sit korte program, nemlig sort og rød. Hendes sorte halterneck kjole har et halvgennemsigtigt lagdelt skørt med rødt stof i slidsen (se her), hvilket er en god detalje, som gør sig bedst i bevægelse. En masse similisten dækker overdelen og rygstropperne, hvor de danner en blomst på hver side. En matchende blomst og net i håret fuldender looket. Et meget flatterende kostume.

Min bedømmelse: 7.75/10.00

Det lange program
Musik: "Fiddler on the Roof" af Jerry Bock
Cup of China 2010

Musicalen "Fiddler on the Roof" involverer et bryllup, hvilket måske er grunden til at Suzuki har valgt at skøjte i en off-white kjole. Stropkjolen har et let skørt samt en masse sten i et blomstermønster på overdelen. Et matchende stofbånd i håret fuldender looket. Kjolen er fin nok, men jeg synes at designet er lidt for barnligt til Suzuki.

Min bedømmelse: 6.00/10.00


Ved de efterfølgende konkurrencer bar Suzuki en anden kjole, der også var hvid. Den asymmetriske kjole er på diagonalen dækket af flæser, som har en sort kant. Blomsterne går igen - her i form af en applikation på hoften og skulderen. Jeg kan godt lide, hvordan de sorte detaljer står i kontrast med den hvide farve, så looket bliver lidt mere voksent. Flæser gør sig altid godt i bevægelse, og så er designet generelt anderledes end det man plejer at se i kunstskøjteløb.

Bedømmelse: 7.00/10.00

Gala
Musik: "Ice Queen"

Suzuki skal vist portrættere en mavedanser, hvortil dette kostume er ganske passende. Om man kan lide kostumet i sig selv er vist en smagssag, men dette er et galaprogram, så her er det helt okay at skøjte i noget sjovt og anderledes.

Min bedømmelse: 6.50/10.00

Ingen kommentarer: