onsdag den 16. marts 2011

Hvad vil der ske med VM 2011?

I et interview med den italienske avis "La Gazzetta dello Sport" forklarede ISU's formand, Ottavio Cinquanta, at der nu kun er tre mulige skæbner for VM 2011:
  1. Konkurrencen aflyses helt.
  2. Den afholdes i Tokyo, Japan, men udsættes til oktober.
  3. Den afholdes i et andet land, men udsættes til oktober.
Det ser ud til, at ISU har opgivet at afholde VM inden for de næste par uger, både i Japan eller et andet land. Alle tre nye givne muligheder fremavler hundredvis af nye problemer, så personligt set hælder jeg ikke specielt til nogle af dem. Hvad synes du?

Ifølge ISU's hjemmeside vil der komme mere info på fredag den 18. marts eller på mandag den 21. marts.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej!

Mulighed 1 vil være ret ærgerlig synes jeg. Men nr. 2 og 3 kan jeg sagtens leve med.

Vil du ikke nævne nogle af de mange problemer, du synes der følger med de nye muligheder? Og hvilken anden løsning, ville du selv foreslå?

Venlig hilsen
HLP

Sequins Galore sagde ...

Hej, der er tons af problemer ved nr. 2 og 3. Her er et par stykker:

- Skal atleterne træne 4 programmer simultant (de 2 gamle + 2 nye til næste sæson)? Dette vil nok resultere i, at mange beholder deres gamle programmer. Og hvad med isdansernes korte dans? Vil man også have Golden Waltz næste sæson (zzz..)?

- De fleste har trænet til at peake til marts. Normalt er de fleste ikke i topform i oktober fx. Mao Asada. Vi vil nok opleve dårlige programmer til oktober.

- Kan atleter, som ikke var gamle nok til VM i marts, deltage i VM i oktober fx. Wenjing Sui/Cong Han?

- Vil Grand Prix'erne blive udskudt? Skate America skal starte allerede d. 21. oktober. Hvis Grand Prix'erne bliver afholdt som planlagt, vil en del topatleter nok skippe dem.

- En del atleter havde planlagt operationer i off-season. Skal de nu udskyde dette? Fx. Carolina Kostner, Miki Ando, Daisuke Takahashi.

Jeg ville foretrække, at VM bliver afholdt snarest i et andet land, da vi ikke ved om Japan er sikkert til oktober. Det er ikke fair mod atleterne at lade dem træne i månedsvis uden sikkerhed.

Anonym sagde ...

det er jo fuldstændig latterligt, jeg synes ikke at ISU gør deres bedste for der har været så mange rygter om at flere nationer har forslået og været villig til at afholde VM i de forskellige lande alligevel har ISU ikke benytted sig af muligheden. og at udskyde VM i et halvt år er jo fuldstændig absurd, da man i det tilfælde ville have to gange vm inden for et halvt år... slet ikke og snakke om alle de problemer det ville skabe for atleterne. der skal træne hele 4-6 programmer i samme season hvis man includerer galaerne fra begge år og både de korte og lange programmer... det er i sådanne situationer at ISU skal vise at de er handledygtige og ansvarlig så den beslutning de vælger er så optimal som mulige hvilket ja så desværre må sige at ingen af de tre mulige forslag er!!!!