onsdag den 26. januar 2011

De amerikanske nationale mesterskaber 2011 forudsigelser - Parløb

Caydee Denney og Jeremy Barrett er de regerende amerikanske mestre. (Foto: Reuters Pictures)

Seniorkonkurrencen ved de amerikanske nationale mesterskaber begynder med parløbernes disciplin nu på torsdag. USA kan sende 3 par til 4CC og 2 til VM.

Der er ingen storfavoritter til guldet, da tre par har opnået sammenlignelige resultater i løbet af Grand Prix'erne. Caitlin Yankowskas og John Coughlin har opnået den bedste samlede score i sæsonen af de amerikanske par, hvilket de gjorde ved Cup of China, hvor de tog bronze. Parrets højeste placering ved de amerikanske mesterskaber er kun en 6. plads, så forhåbentlig har de fået styr på nerverne i år.

De regerende sølvvindere Amanda Evora og Mark Ladwig havde deres gennembrud sidste sæson og tog denne sæson deres allerførste Grand Prix medalje, nemlig bronze ved Rostelecom Cup. Parret har konkurrencens bedste løft, men parret kan være usikre på side-om-side springene.

De regerende mestre Caydee Denney og Jeremy Barrett havde deres livs bedste programmer sidste år, men denne sæson har de kæmpet en smule med elementerne. Deres score ved Skate America, hvor de endte på en 4. plads, er dog kun 0.30 lavere end Yankowskas/Coughlins sæsons bedste. Parret vil sikkert gerne bevise, at deres trænerskifte har betalt sig.

Hold også øje med Marissa Castelli og Simon Shnapir, som endte på en hhv. 4.- og 6. plads ved deres Grand Prix'er. Det bliver også spændende at, hvordan de nye par som Mary Beth Marley/Rockne Brubaker og Becky Bereswill/Trevor Young vil klare sig ved deres debut.

Mine forudsigelser
GULD - Caitlin Yankowskas/John Coughlin
SØLV - Caydee Denney/Jeremy Barrett
BRONZE - Amanda Evora/Mark Ladwig
TIN - Marissa Castelli/Simon Shnapir

Ingen kommentarer: