fredag den 26. november 2010

Trophée Eric Bompard - Savchenko og Szolkowy vinder det korte program

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy udfører et løft i deres korte program. (Foto: AP Photo)

Der var ikke de store overraskelser efter parrenes korte programmer. Tyske Aliona Savchenko og Robin Szolkowy tog føringen med en solid score på 66.65 point, hvilket er et sæsons bedste. De startede ud med deres enorme kast triple flip og en triple twist med svær indgang. De havde dog nogle småfejl, da Savchenko havde et stepout på sin side-om-side triple tåloop, mens Szolkowy havde en lille vaklen i trinsekvensen.

Russiske Vera Bazarova og Yuri Larionov havde et særdeles godt program, hvor de blandt andet udførte en høj triple twist, kast triple flip og rene side-om-side triple tåloops. De gav dem dagens højeste tekniske score, og de sidder nu på en andenplads med et nyt personlig bedste på 64.18 point.

Over 10 point bagud har vi Maylin Hausch og Daniel Wende. Parret udførte et rent program med side-om-side triple tåloops og kast triple flip. De var dog ikke så finpudset som top 2 og deres twist var kun en double, men deres score på 54.02 point er stadig et personlig bedste.

Canadiske Mylene Brodeur og John Mattatal havde et ujævnt program, hvor Brodeur faldt på både side-om-side triple tåloop og kast triple loop. De er på en fjerdeplads med 45.47 point. På en femteplads sidde Felicia Zhang og Taylor Toth, som også havde adskillige alvorlig fejl i deres program.

Stilling efter det korte program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
66.651
2Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
64.182
3Maylin HAUSCH / Daniel WENDE

GER
54.023
4Mylene BRODEUR / John MATTATALL

CAN
45.474
5Felicia ZHANG / Taylor TOTH

USA
40.935
6Anna KHNYCHENKOVA / Mark MAGYAR

HUN
39.466
7Klara KADLECOVA / Petr BIDAR

CZE
39.327

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: