onsdag den 30. januar 2013

Narumi Takahashi finder ny partner i Ryuichi Kihara

Narumi Takahashi med tidligere partner Mervin Tran. (Foto: Getty)

Japanske parløber Narumi Takahashi brød med sin canadiske partner Mervin Tran i december, men et nyt partnerskab er nu allerede blevet offentliggjort: valget er faldet på 20-årige singles løber Ryuichi Kihara, der endte på en 10. plads ved Junior VM 2011. Denne sæson blev det til en 12. plads ved de japanske nationale seniormesterskaber.

Parret vil træne i Detroit under ægteparret Yuka Sato og Jason Dungjen. Et smart valg, da Sato er japansk og har erfaring med overgangen fra singles til parløb (dog som professionel).

Det nye partnerskab bekræfter vist også, at årsagen til splittet med Tran var hans ikke-japanske statsborgerskab og dertil hørende manglede mulighed for at konkurrere ved Vinter OL.

Det nye par har dog ikke lang tid at træne sammen; VM er nok udelukket, og parret må derfor være parat til september, hvor de sidste OL-pladser kan opnås ved Nebelhorn Trophy. En stor opgave, da hun er ved at komme sig over skulderskade, og han er helt ny i parløb.

Japan har dog lov at sende ét par til holdkonkurrencen ved Vinter OL, hvad enten de har kvalificeret et par til den individuelle konkurrence eller ej.

Kilde: hochi.yomiuri.co.jp