tirsdag den 17. april 2012

Patrick Chan og træner Christy Krall stopper samarbejde

Patrick Chan med Christy Krall (venstre) og Kathy Jonhson (højre) i Kiss & Cry ved VM 2012. (Foto: AP Photo)

Patrick Chan har lige vundet sin anden verdenstitel, så nyheden om splittet med træner Christy Krall kommer som en overraskelse for de fleste. Det var Krall, som initierede sin afsked som træner. Hun følte nemlig, at hendes trænerrolle i den seneste tid var blevet noget formindsket. Splittet skete fredeligt (ifølge Krall og Chans repræsentanter).

Krall er kendt som springtræner med basis i videnskab, og hun er den person, som gives kredit for at lære Chan quad tåloopen så hurtigt og pålideligt. Godt nok falder han stadig en gang imellem, men han har altid landet nok spring til at være ubesejret i knap to sæsoner.

Chans anden træner Kathy Johnson har til gengæld fået en større rolle i hans træningsregime. Johnson har studeret dans på Julliard og er nu underviser i moderne dans, så man kan formode at Chan vil øge sit fokus på den artistiske del. Rygter går også på, at han vil bruge en anden koreograf end Lori Nichol til næste sæson.

Patrick Chan slutter denne sæson ved World Team Trophy 2012 i Japan.

Kilde: Winnipeg Free Press

Se World Team Trophy 2012 på ISU live stream gratis!

En god nyhed til alle os kunstskøjteløbsfans!

World Team Trophy 2012 vil blive streamet live og gratis via ISU Skating Channel. Streamet er tilgængeligt i alle lande bortset fra Japan og Sydkorea, hvor tv-stationer har opkøbt rettighederne. Konkurrencen foregår om formiddagen dansk tid (se tidsplan i dette indlæg).

En god måde at ende sæsonen, synes du ikke?